Oferte speciale

OFERTE SPECIALE :

La orice abonament achizionat pana la 31 iunie 2019, beneficiati de o sedinta de masaj de relaxare de 30 de min GRATUITA !

Sedintele gratuite pot fi efectuate oricand in perioada de valabilitate a abonamentului, cu programare in prealabil.

Alege ofertele promotionale pentru sedintele de masaj din zona Pipera – Voluntari. Masajul stimulează sistemul limfatic, care ajută sistemul imunitar să protejeze corpul. Masajul poate ajuta la controlul tensiunii arteriale. Masajul poate, de asemenea, ajuta la administrarea sau reducerea simptomelor de anxietate și depresie.

asia spa masaj pipera voluntari

Oferte Promoționale:

Vă invităm pe site-ul nostru la categoria Oferte Promoționale să vă informați în legătură cu ofertele noastre și ce produse au mai intrat în promoție! Te-ai saturat de depunerile de celulita? Vrei sa scapi de aspectul de coaja de portocala? Alege solutia naturala, cu eficienta maxima! Scapati de oboseala si stres, detensionati musculatura si va recapatati starea de bine! Masajul de relaxare este o desfatare care creeaza o stare generala de bine, imbunatateste circulatia limfatica si pe cea sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.