de relaxare

Masaj de relaxare

DESPRE MASAJUL DE RELAXARE

Masajul de relaxare este un masaj al intregului corp. Clientul poate indica terapeutului zonele unde doreste o atingere mai usoara, mai ferma, sau unde nu doreste sa fie atins. Clientul va comunica de asemenea terapeutului daca are alergie la un anume tip de ulei sau lotiune. Acest fapt, de a comunica intentiile sale terapeutului, face parte din beneficiile masajului de relaxare.

Masaj relaxare in Pipera

Apoi terapeutul va aplica o combinatie de manevre specifice masajului clasic (efleuraj, petrisaj, frictiune, tapotament, vibratie) cu puterea si durata cele mai indicate clientului respectiv, tinand cont si de preferintele acestuia. De asemenea, se pot folosi si tehnici din alte tipuri de masaj, care se vor intercala printre manevrele masajului de relaxare. Un bun terapeut eclectic va sti cum sa combine manevrele masajului de relaxare clasic cu tehnici selectate din alte tipuri de masaje pentru a crea un masaj adaptat unui anumit client.

Dupa ce va lucra o jumatate de ora pe o parte a corpului, terapeutul va ruga clientul sa se intoarca si va lucra si cealalta parte a corpului o durata egala de timp. Terapeutul poate initia miscari ale articulatiilor pe o parte sau pe ambele parti ale corpului. Acestea sunt intinderi usoare si rotatii destinate flexibilizarii articulatiilor rigide. Aceste miscari pot fi active sau pasive. Pe masura ce miscarile progreseaza, acestea imbunatatesc capacitatea de miscare a articulatiilor.

  • relaxarea mușchilor
  • Dezvoltă mobilitatea articulațiilor
  • Îmbunătățește circulația sanguină și limfatică
  • eliminare toxine

  • Menține elasticitatea pielii

MASAJUL REFLEXOTERAPEUTIC - Salon masaj Pipera Voluntari, AsiaSpa
Anita
Maseur profesionist
…Serviciile noastre sunt de inalta calitate….

informatii despre masaj, cu link-uri externe si cu sursa….

Salon de masaj Asia Spa – Pipera

  • Mobil: 0738.493.404
    Email: contact@asia-spa.ro
  • Strada Ion Muslea, nr.18,
  • Luni-Duminica: 8:00 – 22:00

Programari

Alte tipuri de masaje oferite de Asia Spa Pipera

Masaj anticelulitic, masaj cu bete de bambus, masaj cu pietre vulcanice, masaj picioare, masaj facial, masaj cu pietre vulcanice, masaj de relaxare

Salon Asia Spa

Contactati-ne pentru cel mai bun sfat
adresa
Strada Ion Muslea, nr.18,
Pipera Voluntari
Contactati-ne
Mobil: 0738.493.404
Email: contact@asia-spa.ro
Program de lucru
Luni-Duminica: 8:00 – 22:00