Masaj de cuplu

asia spa masaj pentru cupluri in sectorul 1 bucuresti
Masajul de cuplu

Acest tip de masaj aduce nu doar beneficiile clasice ale masajului de relaxare, este si un mijloc de apropiere intre parteneri, un moment petrecut in 2 intr-un cadru intim, redand armonie trupului si sufletului. Terapeutele noastre profesioniste realizeaza masajul celor 2 parteneri in aceeasi incapere, pe paturi alaturate, cei 2 avand astfel sansa de a se detensiona impreuna, de a se bucura de beneficiile masajului de relaxare concomitent, pe un fundal muzical specific asiatic care induce starea de calm, pentru ca mai apoi sa serveasca impreuna o cana cu ceai intr-o atmosfera romantica.

Masajul pentru cuplu este solutia care aduce satisfactia unei experiente relaxante pentru amandoi. Dincolo de relaxarea fizica, masajul de cuplu contribuie in mod real la solidificarea relatiei dvs. la nivel emotional. Acest tip de masaj va permite sa uitati de stresul cotidian si sa va relaxati impreuna. Cand ambii parteneri sunt angajati intr-o activitate comuna apare o conexiune emotionala aparte. Masajul stimuleaza eliberarea unor substante precum serotonina sau dopamina, responsabile pentru fericirea chimica a organismului. Orice activitate care sparte rutina si inlatura stresul este benefica pentru noi toti.

Cei doi oameni sunt masati in aceeasi camera, în acelasi timp, de doi terapeuti diferiti. Cuplul poate fi sot si sotie, iubita si iubit, parteneri de acelasi sex, mame si fiice sau prieteni buni. Masajul duo inseamna pur si simplu o lupta comuna impotriva stresului si intoarcerea la simplitate si sinceritate. Acest tip de masaj a devenit foarte popular in ultimii ani.

Oferta Masaj Pentru Cupluri Bucuresti
Oferta Masaj Pentru Cupluri Preturi
Pipera Oferta Masaj Pentru Cupluri Sector 1

Programari