Masaj balinez

Masaj balinez

Detalii despre masaj balinez
Masaj balinez în București:

Masajul balinez este tratamentul perfect pentru a recâștiga armonia dintre corp și minte. Masajul balinez este un tratament complet pentru corp, ideal pentru cei care inteleg importanta acestor tehnici pentru un stil de viata sanatos.

Masajul balinez combina miscari blânde și relaxante cu stimulente de presiune si combinatii de stretch-uri ușoare. Urmeaza miscari de rulare a pielii, de frământare și de stimulare a presiunii, pentru a stimula fluxul de sânge in organism. Se pune presiune cu palma, cu podul palmei sau cu degetele in anumite zone pentru a realiza echilibrarea energetica prin presopunctura.

Rolul sedintei de masaj balinez este de a stimula punctele energetice ale corpului. Odata activate, aceste puncte favorizeaza circulatia sangelu, contribuind la buna functionare a  sistemului imunitar al organismului.

O sesiune de masaj balinez presupune parcurgerea a mai multe etape. Prima parte a masajului este foarte energica, terapeutul realizand masarea din cap pana-n picioare. El face presiune asupra corpului, folosind varfurile degetelor precum si antebratele.

Sedinta continua cu miscari de intindere destul de blande pentru piele. Efectuand intinderea, terapeutul continua sa puna presiune asupra anumitor puncte – cheie ale corpului, folosind intensitati diferite. Dupa aceasta dinamizare a organismului, maseurul face o remodelare a corpului, urmata de un masaj bland asupra cefei si spatelui.

  • stimulare puncte energetice ale corpului

  • favorizeaza circulatia sangelui si activeaza sistemul imunitar al organismului.

MASAJUL REFLEXOTERAPEUTIC - Salon masaj Pipera Voluntari, AsiaSpa
Anita
Maseur profesionist
…Serviciile noastre sunt de inalta calitate….

informatii despre masaj, cu link-uri externe si cu sursa….

Salon de masaj Asia Spa – Pipera

  • Mobil: 0728.083.813
    Email: contact@asia-spa.ro
  • Strada Ion Muslea, nr.18,
  • Luni-Duminica: 8:00 – 22:00

Programari

Alte tipuri de masaje oferite de Asia Spa Pipera

Masaj anticelulitic, masaj cu bete de bambus, masaj cu pietre vulcanice, masaj picioare, masaj facial, masaj cu pietre vulcanice, masaj de relaxare

Salon Asia Spa

Contactati-ne pentru cel mai bun sfat
adresa
Strada Ion Muslea, nr.18,
Pipera
Contactati-ne
Mobil: 0728.083.813
Email: contact@asia-spa.ro
Program de lucru
Luni-Duminica: 8:00 – 22:00