Masaj Anticelulitic

Masaj anticelulitic

Despre masaj anticelulitic

Celulita afecteaza peste 90% dintre femei din intrega lume. Celulita este consecința a două fenomene principale: excesul de grăsime din celulele adipoase și microcirculația deficitară care duce la infiltrarea apei în țesut. Activitatea fizica si o dieta sanatoasa va poate ajuta sa reduceti neplacerile celulitei. Actiunea mecanica activeaza circulatia limfatica pentru a elimina toxinele si grasimile.

Masajul anticelulitic are un rol definitoriu pentru obtinerea frumusetii corporale si a increderii de sine. Procedura pentru combaterea celulitei are un important caracter estetic, prin faptul că reduce țesutul adipos și imbunatateste  zonele afectate de celulita. Tehnicile de masaj anticelulitic au rolul de a sparge depozitele de grasime, lasand pielea catifelată și cu o textura neteda.

Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau din cauza dereglarilor/disfunctiilor hormonale.

Masajul anticelulitic si efectele sale:

Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un regim de viata sanatos duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.

Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic se fac de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reducatoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita ce dureaza intreaga zi. De asemenea o tehnica eficienta in combatarea celulitei consta in utlizarea betelor de bambus, tehnica pe care terapeutele noastre o aplica cu rezultate deosebite.

 • elimina celulita
 • stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui
 • tonifica musculatura

 • ajuta la spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici
 • reduce stratul adipos
 • ajuta in redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Masaj Anticelulitic : Salon Masaj Anticelulitic in Pipera - AsiaSpa
MASAJUL REFLEXOTERAPEUTIC - Salon masaj Pipera Voluntari, AsiaSpa
Anita
Maseur profesionist
…Serviciile noastre sunt de inalta calitate….

informatii despre masaj, cu link-uri externe si cu sursa….

Asia Spa – Salon de masaj anticelulitic Pipera

 • Mobil: 0738.493.404
  Email: contact@asia-spa.ro
 • Strada Ion Muslea, nr.18,
 • Luni-Duminica: 8:00 – 22:00

Programari

Alte tipuri de masaje oferite de Asia Spa Pipera

Masaj anticelulitic, masaj cu bete de bambus, masaj cu pietre vulcanice, masaj picioare, masaj facial, masaj cu pietre vulcanice, masaj de relaxare

Salon Asia Spa

Contactati-ne pentru cel mai bun sfat
adresa
Strada Ion Muslea, nr.18,
Pipera
Contactati-ne
Mobil: 0728.083.813
Email: contact@asia-spa.ro
Program de lucru
Luni-Duminica: 8:00 – 22:00