Despre ASIA SPA

Asia Spa – Salon de masaj Pipera

despre noi

Despre noi:

Pentru o pauza de la tot ce inseamna stresul cotidian puteti bea un ceai, sa vedeti un film sau sa iesiti la o masa cu prietenii. Dar pentru o resetare la o stare de relaxare completa aveti nevoie de un masaj…si nu un simplu masaj. Unul realizat de maseuze profesioniste care va pot transpune in atmosfera perfect echilibrata asiatica.

Alegerea este a dumneavoastra, fie ca optati pentru un masaj facial, sau unul de relaxare cu pietre incinse, rezultatul va fi cel asteptat.

Echipa noastra de maseuze asiatice va asteapta intr-o locatie intima, situata in zona de nord a capitalei, oferind  in acelasi timp un acces usor din Bulevardul Pipera.

Masajul nu mai este disponibil doar prin spa-uri de lux și sau locatii exclusiviste. Astăzi, terapia cu masaj este oferită în mediul de afaceri, clinici, spitale și chiar aeroporturi. Masajele tradiționale sunt minunate atunci când aveți nevoie de o clipa de relaxare.

Masajul este, în general, considerat o parte a medicinii complementare și integrative. Este recomandat din ce în ce mai mult alaturi de tratamentul standard pentru o gamă largă de afecțiuni și situații medicale. Studiile privind beneficiile masajului demonstrează că este un tratament eficient pentru reducerea stresului, a durerii și a tensiunii musculare si este ultil pentru: anxietate, tulburări digestive, migrene, insomnii, leziuni sportive sau dureri articulare.

salon de masaj de relaxare in zona pipera voluntari

Contactati-ne

pentru cel mai bun sfat
Adresa
Strada Ion Muslea, nr.18,
Pipera
Contactati-ne

Mobil: 0728.083.813
Email: contact@asia-spa.ro
Program salon
Asia Spa
Luni-Duminica: 8:00 – 22:00